Menu

Keukens voor de hedendaagse gezinnen

Wenst u enkele kleine ingrepen om uw keuken aantrekkelijker te maken? Of gaat u meteen voor de volledige vernieuwing? Bij interieurarchitect Koen Van Riel kan het allemaal. Wij werken zeer flexibel, waardoor u de keuze heeft.

De stijl van onze ontwerpen is modern/hedendaags. Binnen deze beperking kan alles.
Wij kunnen bijvoorbeeld enkel de deuren van de keukenkasten vernieuwen. Maar met dezelfde passie en zorg bezorgen wij u een volledig nieuwe keuken: optimaal georganiseerd voor uw gezin en naar uw smaak. Wij zorgen voor alles, zodat u geen zorgen heeft en zodat u zeker bent van optimale kwaliteit.

Wat de keukentoestellen betreft, kan u vrij kiezen. Wij werken meestal met Miele, Atag of Siemens.
Wij maken zelf de kasten en eventuele andere meubelen. Wij zijn ook verdeler van diverse merken van meubels (tafels, stoelen, ...).

Kortom, bij ons kan u terecht voor het volledige project van A tot Z.
Zo doen wij de totale verbouwing gaande van ruwbouw, vloeren, verlichting, schilderwerken, het leggen van parket en alle bijkomende nutsvoorzieningen.

Om u te helpen bij uw keuze, raden wij u aan onze kijkwoning te bezichtigen. Zo zal u onze stijl beter aanvoelen en kan u ook voor de praktische details vele mogelijkheden aanschouwen.

Maak een afspraak voor een bezoek tijdens de week, of bezoek ons op zondag van 10 tot 15 uur. Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend.